FAQ

Veel gestelde vragen

Waar worden de foto’s gemaakt?

De foto’s worden in de fotostudio van KEY2PICTURE gemaakt. Momenteel zijn wij druk bezig om een leuke en betaalbare locatie te zoeken in Dronten.

Wat zijn de openingstijden?

Ik werk van maandag t/m vrijdag van 09:30 – 17:00 uur. ( alleen op afspraak ). Woensdag en Zondag ben ik gesloten. Het is ook mogelijk om op een donderdagavond of zaterdag een fotoshoot in te plannen. Op donderdagavond en zaterdag wordt wel een extra toeslag van €10,- in rekening gebracht.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Om een afspraak te maken kun je een e-mail sturen naar: info@key2picture.nl . Je kan ook gebruik maken van het contactformulier op de website.

Kan ik een bevestiging ontvangen?

Zodra je een afspraak maakt, krijgt je van mij een e-mail met daarin een bevestiging, hierin staat meer informatie over je geboekte fotoshoot, het adres, maar ook hoe lang het duurt, en wat je evt mee kunt nemen.

Mag ik een eigen idee inbrengen?

Ik heb wel een geheel eigen stijl. Puur & Simpel.  Je hebt gekozen voor een fotoshoot bij KEY2PICTURE, omdat de stijl je aansprak. Natuurlijk mag je wat leuke voorbeeldfoto’s laten zien zodat ik kan kijken wat de mogelijkheden zijn. Het is niet de bedoeling dat ik foto’s na ga maken van een collega fotograaf.

Wanneer kan ik een zwangerschapsshoot doen?

Tussen de 32 – 37 week van je zwangerschap is je buik mooi groot en rond. Zorg ervoor dat je van te voren geen strakke kleding aandoet die striemen achterlaten. Overige informatie ontvang je na de boeking.

Mag ik iemand meenemen?

Je mag maximaal 2 personen meenemen. Zolang de personen zich rustig houden op de achtergrond en geen afleiding geven aan de fotograaf en de klant kan en mag het.
Bij kinderfotografie adviseer ik om geen publiek mee te nemen.

Wat trek ik aan?

Printjes zijn hartstikke leuk, maar wanneer iedereen een ander grafisch printje op zijn blouse heeft staan, wordt het geheel ietwat rommelig en hoofdpijnwekkend.
Het sleutelwoord is dan ook ‘harmonie’ voor een fotoshoot met de familie. Beperk printjes en grote logo’s op kledingstukken en ga liever voor een neutrale look.
Kledingstukken in de kleuren wit, grijs of zachte pasteltinten komen bij deze achtergrond goed naar voren.

Help! ik heb last van een pukkel of een blauwe plek.

Geen ramp! Omdat alle foto’s digitaal worden gemaakt kunnen ze in de nabewerking bewerkt worden. Schrammen, pukkels, striemen, littekens, blauwe plekken, wallen en kwijl is allemaal weg te werken. Ernstige plekken zoals eczeem is natuurlijk niet helemaal weg te doezelen maar kan wel minder zichtbaar worden gemaakt.

Wat als mijn kind ziek is?

Dit kan natuurlijk iedereen overkomen en mij ook. We verzetten de afspaak gewoon zonder dat er extra kosten bij komen. Mocht je al eerder weten dat je niet op de afspraak kan komen laat dit dan wel vroegtijdig weten via telefoon of e-mail.

Wanneer kan ik een newborn inplannen?

Tijdens je zwangerschap kan je al een Newbornshoot reserveren. Je geeft je bevallingsdatum door zodat ik hier rekening mee kan houden. Na de bevalling neem je gelijk contact met mij op. Binnen 21 dagen zal de Newbornshoot ingepland worden.

Kan ik mijn fotoshoot en bestelling in termijnen betalen?

Nee. Dit is niet mogelijk bij KEY2PICTURE. Betalingen moeten gewoon binnen 10 dagen na factuurdatum worden voldaan. Gebeurt dit niet dan wordt de bestelling niet verwerkt.

Is er een Visagiste aanwezig?

Een Visagiste zit niet standaard bij een fotoshoot inbegrepen. Uiteraard kan ik je wel iemand adviseren waar je voor de fotoshoot een afspraak mee kan maken.

Mag key2picture zo maar alle foto’s op internet zetten?

Ja. Het kan zijn dat KEY2PICTURE de foto’s gebruikt voor de website en Social media. Wil je dit absoluut niet dan kan je dit via een overeenkomst die na de fotoshoot ondertekend wordt aangeven.

Kan ik later nog foto’s na bestellen?

Direct na de fotoshoot wordt er een backup van de bestanden gemaakt. De bestanden worden na 2 jaar verwijderd en na bestellen is dan niet meer mogelijk.

Hoe kan ik betalen?

De betaling gaat via een digitaal factuur die je na de fotoshoot in je mail zal ontvangen. Er is geen pinapparaat aanwezig.